LikeGroup

MEGÁLMODOD
MEGCSINÁLJUK

Egyedi és innovatív megoldások
a hagyományos és az újgenerációs kommunikációban

# MARKETING # PR # REKLÁM # MÉDIA # WEB # EVENT


Görgess tovább
Like Group
LikeGroup

Hello! Itt a LikeGROUP!

Köszöntjük kedvenc kommunikációs ügynökségünk honlapján! Már nem vagyunk startup, de ötleteink korszerűek és frissek; már nem vagyunk kicsik, de helyesek és cukik maradtunk; már nem vállalunk el mindent, de lelkesek és elkötelezettek leszünk, ha látjuk a lelkesedést és az elkötelezettséget.
Egyszerűen csak tesszük a dolgunkat, és szeretjük a munkánkat.

Németh Péter

Mitől vagyunk mások?

Attól, hogy mindig az ügyfél fejével gondolkodunk. Azokat a megoldásokat keressük, amitől egy projekt, egy produktum vonzóbb és eladhatóbb lesz. Lehet ez termék, figura, gondolat, vagy épp egy rendezvény. Nemcsak sejtjük, hanem tudjuk, hogy a sikernek is van mértékegysége, mivel az elmúlt években termérdek projekt és produktum vált sikeressé, vonzóvá és eladhatóvá a kezünk alatt.
Ez nem ígéret, csupán biztosíték.

LikeGroup
107
Teljesített projekt

JELEN... MINDEN SZÍNTÉREN

Sokszínű és sokrétű ügynökségként szolgálatatásaink teljesen lefedik a tradicionális és újszerű kommunikációs tevékenységek palettáját. A kínálatunkban kiemelt helyen szerepelnek az egyedi igényeket kiszolgáló produkciós termékek, a stratégiai tervezések, a kisebb, nagyobb tömegrendezvények, a közösség- és brandépítést szolgáló internetes és médiakampányok, a PR- és médiaattack-ok, egyszóval minden, aminek segítségével egy tudatos cég eljuttathatja üzeneteit a célcsoportjaihoz.

Szakemberek, szakmaiság, szaktudás

Nem vagyunk egyformák, és ez jó. A LikeGROUP ernyőszervezete alatt számos, nemzetközi és hazai tapasztalatokat begyűjtött szakember és apróbb, produkciós műhelycsapat dolgozik. Hiszünk abban, hogy a specializáció sokat tehet hozzá ahhoz, hogy mindig személyreszabott választ adhassunk a felmerült kérdésekre; hogy egy-egy szakterület avatott ismerői a legadekvátabb megoldást kínálják fel a feladatok megoldására.

Like Group
Németh Péter
Németh Péter
Zsiga Erika
Zsiga Erika
Barta Balázs
Barta Balázs
Kántor Barnabás
Kántor Barnabás
Ledniczky Lajos
Ledniczky Lajos
Fliszár György
Fliszár György
LikeGroup

Előtérben a backstage

Mindennapjainkban a „tervezés” és a „gyártás” mellett a SZERVEZÉS szó játszik főszerepet. Gyakorlatilag nincs olyan event-típus, aminek ne ismernénk a kulisszatitkait. Sportversenyek, koncertek, kiállítások, üzleti, kulturális, közéleti találkozók, konferenciák és összejövetelek szerepelnek a repertoáron – a tapasztalatainkat, a felhalmozott know-how-t minden területen jól és hasznosan tudjuk felhasználni. Akkor is, ha több tízezren, akkor is, ha „csak” tízen jelentkeznek be vendégnek.

Scooter, Budapest
Like Group
Like Group

A társadalmi felelősségvállalás jegyében

Saját és partnereink CSR-tevékenységeiben arra törekszünk, hogy minél szélesebb rétegeket érdeklő/érintő témákat karoljunk fel, és helyezzük azokat a közbeszéd fókuszába. Az egymásra figyelő, reagáló, az egymással szóba álló közösségek támogatása a bizalom és az együttműködés égisze alatt – ezért dolgozunk.

Partnerek

Referencialistánk éppannyira hosszú, mint amilyen változatos. Stratégiai közreműködésünkre, kommunikációs ügynökségi, produkciós és produceri munkáinkra, nagyságtól függetlenül, minden cégnek szüksége van. A felkínált lehetőségek repertoárját minden esetben az igények és a kívánt célok határozzák meg.

Partnereink között nemzetközi és magyar cégek is találhatóak. A sokrétűségből sokat tanulunk, és a megszerzett tudást a későbbi kampányainkban fel is használjuk. A tudásbázis növelése többek között azt a célt is szolgálja, hogy a saját, külföldön futó projektjeinkben mindig a leghatékonyabb módszereket használhassuk fel.Magyarország

Irodánk elérhetősége
Email: hello@likegroup.hu

LikeGroup

Írj nekünk!